eli hyvä, että vaivauduin tekemään sovitusmekon vanhojenpukua varten. Ajelin perjantaina töiden jälkeen 450 km sovittamaan pukua ja neiti on tosiaan lyhyessä ajassa pienentynyt runsaasti. Onneksi on valmiskaavat, joista on nopea leikata pienempi koko. Sovitusoperaation jälkeen ajoinkin sitten takaisin Ouluun sen saman 450 kilsaa ja nyt kyllä silmä painaa.

Tässä leikkelen ensimmäistä versiota, ja koska tuo lattialla könyäminen alkaa olla polville ja ranteille hupaa, otan kaavat ja kankaat huomenna töihin. Siellä on isoja pöytiä, joihin saa levitettyä kaikkia kerralla esiin ja joiden ääressä mahtuu työskentelmään istuen.

Mutta toki olen iloinen, sillä pitkälle hoikalle ja leveäharteiselle neidille on helppo ommella melkein millainen mekko tahansa ja hyvältä näyttää.

I drove 900 kilometers to try the first version of the prom dress and luckily I did so, because the young lady have lost 15 kilos and it also means the loss of three dress number. Fortunately the pattern is Vogue's ready made one so I don't have to draw it again. Drawing and cutting at home isn't  a pleasure because I don't have a table big enough so I'll do at job tomorrow.